Nieuwsbericht

Schrijfwedstrijd Thuis in Groningen

Doe mee!

Het is weer tijd voor een verhalenwedstrijd! Zoals onze naam al doet vermoeden zijn we bij De Verhalen van Groningen gek op mooie verhalen. Daarom organiseren we een nieuwe verhalenwedstrijd met als thema 'Thuis in Groningen'. Stuur jouw verhaal over dit thema naar De Verhalen van Groningen en maak kans op 2 goodiebags met tickets voor de nieuwe expositie in het Groninger Museum! 

<p>Fotograaf: Bas Meelker</p>

Fotograaf: Bas Meelker

Wat moet je doen

De Verhalen van Groningen wil graag weten waarom jij je thuis voelt in Groningen. Wat maakt Groningen zo bijzonder? Wat zijn je beste herinneringen? Hoe was het leven in Groningen vroeger? Onder de noemer Thuis in Groningen zullen wij de komende tijd de beste, leukste en mooiste verhalen op onze kanalen publiceren. En de twee beste verhalen winnen 2 goodiebags met tickets voor de nieuwe expositie van het Groninger Museum: Mondo Mendini.

Je mag zelf bepalen wat je schrijft, zolang het maar past bij het thema 'Thuis in Groningen'. Ook de lengte van je verhaal mag je zelf bepalen. En mocht je graag foto's willen toevoegen, dan mag dat natuurlijk ook. Je kunt je verhaal tot en met 1 december naar ons sturen via info@deverhalenvangroningen.nl. De winnaars zullen persoonlijk bericht ontvangen.