Nieuwsbericht

Bijzondere National Geographic over de Wadden

Half mei vielen de eerste exemplaren van de National Geographic uitgave ‘Schoonheid van de Wadden’ op de mat bij alle abonnees van het blad. De special is door Marketing Groningen gemaakt in nauwe samenwerking met de redactie van National Geographic en belicht de bijzondere flora en fauna in het gebied.

De redactie van het magazine is in het Nederlandse en Duitse Waddengebied geweest, om met eigen oren en ogen te ervaren hoe bijzonder het daar is. Met de titels ‘Unesco Werelderfgoed’ en ‘Mooiste Natuurgebied van Nederland’ op zak, hebben de Wadden de natuurliefhebber veel te bieden. Zowel de waddenkust als de zee en de eilanden komen uitgebreid aan bod en ook voor het Duitse waddengebied is volop aandacht.

Gratis aan te vragen

De special is als bijlage bij de normale uitgave van National Geographic, bij ruim 42.000 adressen in Nederland bezorgd. In juni krijgen de 17.000 lezers van National Geographic Traveler het boekje bezorgd. Geïnteresseerden die geen abonnee zijn maar wel een exemplaar willen bestellen, kunnen een gratis exemplaar aanvragen via www.visitwadden.nl/national-geographic.