Toen de straat nog van ons was

Toen de straat nog van ons was

Boekhandel Riemer organiseert een verhalenavond naar aanleiding van de publicatie Toen de straat nog van ons was; jeugdherinneringen aan de stad Groningen in de jaren '50 van Alko Driest. Bent u opgegroeid in Groningen of wilt u meer te weten komen over de stad in de jaren '50? Dan bent u van harte welkom.

Toen de straat nog van ons was
Kinderen in de Semarangstraat, 1949. - Foto: familie Meijer

Tijdens de avond nemen twee Stadjers, Alko Driest en Leo Omlo, u mee terug in de tijd, naar het Groningen uit de vijftiger jaren. Hoe herinner je je het leven in de stad? Alko en Leo halen herinneringen op. Beleef het mee, ook als je niet in de stad bent opgegroeid. Welkom ook aan jongeren die nieuwsgierig zijn naar de manier waarop hun ouders of opa en oma van Nu in die tijd leefden.

Wiebe Renkema vervolgt de avond met een quiz over de stad Groningen in vroeger tijden. Wie weet het meest van de Stad?  

De avond begint om 19.30 uur met een inloop, onder het genot van een kop warme chocolademelk, thee of koffie. Het programma start  om 20.00 uur. Tussentijds is er een hapje en een drankje.

Voor meer informatie kijkt u op de site van Boekhandel Riemer. Meld u meteen aan voor de verhalenavond via boekhandel@riemer.nl.

Zie ook