Terug naar het begin 2017

Terug naar het begin 2017

Loepzuivere popliedjes, geweldige wereldmuziek, jonge theatertalenten en klassieke hoogtepunten: tijdens het festival Terug naar het begin reis je met je eigen samengestelde programma langs de wierden van Noord-Groningen. Deze tocht wordt extra interessant met het festivalthema ... en de ander: we selecteerden theatermakers, dichters, schrijvers, musici en kunstenaars die je iets laten ontdekken over vreemde, lieve, herkenbare, boeiende anderen. En een beetje over jezelf.

Terug naar het begin 2017

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei 2017 vindt de negende editie van het festival Terug naar het begin plaats. Net als andere jaren spelen bekende en onbekende artiesten op de mooiste podia van het land: de middeleeuwse kerken van de gemeenten Appingedam, Delfzijl en Loppersum.

Appingedam is voor de vijfde keer het middelpunt van een wervelende mix van optredens. Om dit te vieren, is het festival uitgebreid met een feestelijke openingsdag in het centrum van de stad. Er staan leuke dingen te gebeuren, met o.a. een openluchtdiner in De Proeftuin en het openingsconcert van zangeres Sabrina Starke

Voor meer informatie en het volledige programma kijk je op terugnaarhetbegin.nl

Zie ook