Storytrail wandelingen met verhalenverteller

Storytrail wandelingen met verhalenverteller

Theatergezelschap Stadsavonturen komt in 2018 weer naar Groningen met de Storytrail stadswandeling. Het hele jaar door kunt u met verhalenverteller Johannes op ontdekkingsreis in de diepe donkere stadshistorie. Dwalend door straten en stegen laat de verteller u genieten van de mooiste stadsverhalen.

Storytrail wandelingen met verhalenverteller

De Storytrail stadswandeling Groningen is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. Verteller Johannes brengt een aanstekelijke mix van vrolijke, spannende en soms bloedstollende sagen en legenden. De oude binnenstad is het decor waarin een wereld van liefde, list, bedrog en heldenmoed voor u open gaat. Beleef de stadsgeschiedenis door de ogen van trotse graven, arme weeskinderen en stoere zakkendragers. Ga mee en geniet van een heerlijk vertelavontuur voor jong en oud!

Data

Storytrail stadswandeling Groningen in 2018:

-       zondag 4 maart, 14.00 uur
-       zondag 8 april, 14.00 uur
-       zondag 3 juni, 14.00 uur
-       zondag 8 juli, 14.00 uur
-       zondag 23 september, 14.00 uur
-       zondag 4 november, 14.00 uur
-       zondag 9 december, 14.00 uur

Reserveren

Reserveren is noodzakelijk en kan via: www.storytrail.nl/stadswandeling-groningen. Reserveer met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35). Liever op een ander moment in de geschiedenis duiken? Kijk op www.storytrail.nl voor de mogelijkheden. 

Zie ook