Spinbarg in Termunterzijl

Spinbarg in Termunterzijl

Reis door Groningen en overal zie je sporen van het verleden: dijken, wierden, middeleeuwse kerken, kronkelende waterlopen. Dit land is de bron van verhalen over witte wieven, duivels en wonderen: oude Groningse verhalen die tot leven komen in het project Spinbarg.

Spinbarg in Termunterzijl
Bezoekers gluren in de kijkkasten aan boord van de Familietrouw. - Foto: Peter Musschenga

Het weekeinde van vrijdag 22 t/m zondag 24 september is Spinbarg te vinden in Termunterzijl. 
Het verhalenschip de Familietrouw is te vinden aan de Antoni Verburghwijk, Termunterzijl (kade ter hoogte van parkeerplaats) en is geopend op vrijdag 22 september tussen 16.00 en 21.30 uur. Op zaterdag 23 en zondag 24 september is de Familietrouw geopend van 14.00 tot 21.00 uur.

Optreden: Marlene Bakker en Bernard Gepken

Voor Spinbarg hebben Marlene Bakker en gitarist Bernard Gepken zich laten onderdompelen in de wondere wereld van de Groningse volksverhalen. In haar liedjes neemt Marlene haar publiek mee en zingt ze over hypnotiserende zeewiefkes, plagende nachtmerries, bijzondere heksen, wonderlijke hiplichtjes en duivelse spookverhalen. Elk lied is onlosmakelijk verbonden met de provincie en haar verschillende streken. Van Westerwolde tot het Hogeland, na een optreden zal je met andere ogen naar een streekgebied kijken.

Bij dit optreden in Hotel Termunterzijl zijn koffie en thee bij de prijs (€ 10,00) inbegrepen. Als u kiest voor een uitgebreider arrangement krijgt u iets lekkers bij de koffie, een Termunter plank vol Groningse lekkernijen en een glas wijn (€ 25,00).

Kaarten voor dit optreden zijn te bestellen via  Spinbarg.nl.

Zie ook