Roegzand

Roegzand

Roegzand is hilarische streekfiction, een profetisch drama over macht, corruptie, verraad en een onmogelijke liefde.

Roegzand

In 2035 zijn de Drents-Groningse Veenkoloniën verworden tot een dustbowl; een door zandstormen misvormde woestenij. Verstoken van alle moderne comfort weigeren De Blijvers hun kolonie Roegzand te verlaten, ook als hun niets meer rest dan jenever en aardappels.

Tussen de zandstormen door proberen ze iets van het leven te maken. Alles is rustig, tot de opgraving van een vergeten perpetuum mobile de nederzetting een onuitputtelijke energiebron verschaft. Zodra de westelijke provincies hiervan horen, ontstaat er een ware gold rush op Roegzand. De Blijvers moeten zich verenigen om de optrekkende huurlingen van een vijandige multinational het hoofd te bieden. Maar doen ze dat ook?

Roegzand is hilarische streekfiction, een profetisch drama over macht, corruptie, verraad en een onmogelijke liefde. Uiteindelijk trekken De Blijvers aan het langste eind. Maar elke overwinning heeft zijn keerzijde.

Kaarten

Een kaart voor Roegzand kost € 19,50. Vroege vogels krijgen tot 1 april korting: een kaart kost tot die datum € 17,50. Een kaart voor een van de try outs kost € 12,50. De voorstelling speelt tot en met 5 juni, bij succes worden er voorstellingen gespeeld tot en met 11 juni 2017.
Wanneer u vragen heeft over de kaartverkoop, kunt u bellen met de theaterkassa van Geert Teis, 0599-631 731. Deze is geopend van maandag t/m vrijdag van 13.00 – 16.30 uur. Het bezoekadres is Geert Teisplein 2, in Stadskanaal.

Zie ook