Rabo-Museum-Kidsweek Hoogeland Museum

Rabo-Museum-Kidsweek Hoogeland Museum

Tip voor de herfstvakantie!

Trakteer je opa en/of oma op een dagje openluchtmuseum!

Hebben jouw opa en oma het ook altijd over vroeger? Zeggen die van jou ook steeds, dat ze toen nog geen smartphone hadden of een flatscreen of een magnetron? Maar wat hadden ze dan wel? Nou, deze herfstvakantie krijg jij de kans om je opa en oma te laten zien hoe het vroeger ècht was. 

Rabo-Museum-Kidsweek Hoogeland Museum
Foto: Geert Job Sevink

Speurtocht

Neem je opa en/of oma tijdens de Rabo Museumkidsweek mee naar Openluchtmuseum Het Hoogeland! Tijdens de speurtocht leidt jij je opa en oma door de oude huisjes, laat je ze allemaal antieke spullen zien en vertel je ze over de geschiedenis. En na afloop kan jij dan zeggen, dat je dus heus wel weet wat een linnenrek, een weckfles of een tobbe is. Als jij je eigen entree, speurtocht en glas ranja betaalt, mogen je opa en/of oma helemaal voor niks mee naar binnen en krijgen ze ook nog een kopje koffie of thee!

Informatie

Deze Rabo Museumkidsweek-aanbieding is geldig van 15 t/m 30 oktober 2016 en kost voor kinderen van 6 t/m 12 jaar op vertoon van een opa en/of oma slechts €4,00.


Voorwaarden: 1 kaartje per kind (leeftijd 6-12 jr.) + max. 2 grootouders (dit mogen ook stiefopa’s en -oma’s, oppasopa’s en –oma’s en over- en betovergrootouders zijn). De actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

Zie ook: www.museumkidsweek.nl

Of kijk op: www.hethoogeland.com

 

<p>Foto:&nbsp;Geert Job Sevink</p>

Foto: Geert Job Sevink

Zie ook