NOORD op de Schaal van Richter

NOORD op de Schaal van Richter

Een mysterieuze verdwijning. Een verhaal dat je niet wilt missen. Een ongekende totaalbeleving waarbij het publiek de aarde in reist en het hoofd boven water moet zien te houden. Een spannend verhaal over de zoektocht van jonge studenten naar het mysterie rondom een verdwenen boerderij. 

NOORD op de Schaal van Richter

Waarheid of werkelijkheid? Wat als de grond onder je voeten wegzakt? Hoe overleef je?

Theaterervaring

NOORD op de schaal van Richter is een unieke theaterervaring met live muziek, een noordelijke sterrencast en een surround videodecor van 80 meter, waarmee het publiek middenin het verhaal belandt. NOORD op de schaal van Richter is in maart en april 2020 te zien in Theaterhal Zuidbroek en is door het Dagblad van het Noorden nu al uitgeroepen tot grootste Groninger productie ooit!

Trailer

Met enthousiasme presenteren wij u hierbij de trailer van NOORD op de schaal van Richter, een unieke theaterervaring met live muziek, een sterrencast en een surround videodecor van 80 meter waarmee het publiek middenin het verhaal belandt

De filmopnames, met onder meer acteurs Albert Secuur, Esmee de Boer en Arno van der Heyden zijn gemaakt op diverse locaties in Groningen en Drenthe.  

Schrijvers

Het script van theatermaakster Geke Hoogstins wordt deze dagen bewerkt tot muziektheater door Dick van den Heuvel. Dick van den Heuvel (1956, Amsterdam) is een Nederlandse schrijver van toneelstukken, scenario's en boeken. Tevens werkt hij als regisseur. Hij studeerde af aan de Nederlandse Film & Televisie Academie en hield zich vervolgens bezig met productieleiding en regieassistentie. Hij schreef intussen enige tientallen jeugd- en dramaseries, televisiefilms, theaterstukken en musicalbewerkingen.

Meer informatie

Voor meer informatie en tickets, klik hier.

Zie ook