Museum zoekt duizend dingen met een verhaal

Museum zoekt duizend dingen met een verhaal

Museum de Oude Wolden in Bellingswolde roept mensen op bezittingen te exposeren met het daar bij behorende verhaal.

Museum zoekt duizend dingen met een verhaal

Duizend Dingen

Van 6 november tot en met eind maart presenteert Museum de Oude Wolden de tentoonstelling “Duizend Dingen”; een speelse expositie van objecten uit de collectie van Museum Oude Wolden, met onderwerpen als ‘verdwenen dingen’ (zaken die vroeger normaal waren maar nu heel erg vreemd lijken) en ‘de orde der dingen’ (mini-presentaties rond verschillende thema’s).

Lever een bijdrage aan de tentoonstelling Duizend Dingen

Het geborduurde speldenkussen van je oma, een bijzondere brief, je lievelingslepel, die ene vaas of misschien wel een oude sok. Heb jij iets in huis dat een bijzondere betekenis voor je heeft, een voorwerp dat hoort bij jouw persoonlijke geschiedenis? Dan zijn wij benieuwd naar je verhaal!

Jouw Ding

Verdient jouw ding een plekje in het museum? Meld je dan aan via het online aanmeldformulier, bel ons (0597 531509) of mail (info@museumdeoudewolden.nl)

Schrijf je verhaal op in maximaal 300 woorden. Daarbij kunnen we je eventueel helpen. Vermeld duidelijk je naam, leeftijd, woonplaats, wat je doet in het dagelijks leven en de naam/titel van je ‘ding’. Je object mag niet groter zijn dan 30 centimeter (hoog en breed). Op vrijdag 21 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur kun je je ‘ding’ inleveren bij MOW, aan de Hoofdweg 161, 9695 AE in Bellingwolde.

Zie ook