Historische dagen Verhildersum 2015

Historische dagen Verhildersum 2015

Het verleden komt tot leven tijdens de Historische Dagen op Landgoed Borg Verhildersum. Met oude ambachten, kostuums, muziek, machines, wassen, spinnen en heel veel kleine activiteiten waant u zich even in de 19e eeuw. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten voor kinderen.

Historische dagen Verhildersum 2015
De Borg Verhildersum. Foto: Landgoed Borg Verhildersum

In 2015 staan de Historische Dagen in het teken van Jeugd en jong zijn. En wie herinnert zich niet de muziek en feestelijkheid van oude kermis attracties. Met een zweefmolen, een draaimolen en een kop-van-jut kunt u genieten van een heuse ouderwetse kermis.

Verhalencafé: uw jeugd

Op zondagmiddag zijn de interviewers van De Verhalen van Groningen te vinden in de zogenaamde 'loophut' op het landgoed. Onder het genot van snoepgoed uit grootmoeders tijd bespreken we spelletjes, eten en drinken en andere activiteiten van vroeger. Kunt u nog steltlopen en hoepelen? Wat is uw poffertrecept? Deel het met De Verhalen van Groningen tijdens de Historische Dagen Verhildersum.

Meer informatie over het programma en de activiteiten vindt u binnenkort op de website Verhildersum.nl of op Facebook.com/Verhildersum.

Zie ook