Hero Jan Hooghoudt vertelt

Hero Jan Hooghoudt vertelt

Ben je benieuwd naar de verhalen achter Hooghoudt? Wil je weten hoe het was om op te groeien in zo’n snel groeiende distilleerderij? Kom dan op donderdag 17 maart, dinsdag 19 april of woensdag 18 mei naar de speciale avond ‘Hero Jan vertelt.’ Een gezellige avond met niet alleen mooie verhalen over het verleden en het ontstaan van Hooghoudt, maar ook over het heden en de toekomst.

Hero Jan Hooghoudt vertelt
Hero Jan Hooghoudt, vierde generatie Hooghoudt en schatbewaarder van een keur aan verhalen. - Foto: Hooghoudt.nl

Hero Jan Hooghoudt is de vierde generatie Hooghoudt. Zijn zoon is nu eigenaar van de distilleerderij en zijn vader bedacht de smaak van de beroemde Valencia siroop. Hero Jan beheert een prachtige glazencollectie en heeft een geheugen vol mooie verhalen.

In een vraag-en-antwoord gesprek met Laurens Speek vertelt Hero Jan alles over hoe hij het heeft ervaren om als jongen op te groeien in een bedrijf als Hooghoudt, de moeilijke jaren in de oorlog, de explosieve groei van jenever in de jaren 60 en 70, trends en marketing uit die tijd, de eerste reclame op TV en alles wat de revue passeert.

Na afloop kun je borrelen met Hero Jan Hooghoudt aan zijn eigen bar. Dan kun je het hem zelf vertellen als je liefhebber bent van zijn jenevers, likeuren of siropen!

Meld je aan voor een van deze verhalenavonden (19.00-21.30u) via de Hooghoudt-website. De kosten bedragen €9,50 per persoon, inclusief welkomstdrankje, rondleiding door de distilleerderij, kaas- en worstplankje en een afsluitende borrel aan de bar.

Zie ook