Fotowedstrijd WinterWelVaart

Fotowedstrijd WinterWelVaart

In samenwerking met stichting De verhalen van Groningen organiseert Cultureel Centrum VRIJDAG een fotowedstrijd met als thema Vertel het verhaal van WinterWelVaart.

Fotowedstrijd WinterWelVaart
WinterWelVaart in het centrum van Groningen - Foto: Bas Meelker

Tijdens WinterWelVaart zijn De Verhalen van Groningen aanwezig op een eigen schip. De 'Voorwaarts Voorwaarts' is een van de oudste koftjalks van Nederland en ligt aan de Hoger der A: vanaf de A-brug het tweede schip aan de rechterkant

Op vrijdag 19 december tussen 16.00 en 19.00 uur tijdens Winterwelvaart zijn er ook korte lezingen op de 'Voorwaarts Voorwaarts'. De inhoud van de lezingen houdt direct verband met de fotowedstrijd van VRIJDAG.

Meedoen

Meedoen aan de fotowedstrijd? Breng dan Winterwelvaart met drie foto's in beeld. Stuur de foto’s, van maximaal 1 MB, naar mailadres: fotowedstrijd@bijvrijdag.nlDe inzendingen worden beoordeeld door een vakjury. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het Fotografencafé van VRIJDAG, aan de Walstraat 34, op zondag 1 februari. De prijs is een cursus fotobewerking met Lightroom van VRIJDAG, die start op dinsdagavond 3 februari. 

Voor meer informatie over de fotowedstrijd kijkt u op de site van VRIJDAG.

Zie ook