Drijfverenwandeling over de Diepenring

Drijfverenwandeling over de Diepenring

Stadswandeling over de Diepenring en haar eigenzinnige bezoekers. Lichtvoetige verhalen en goede gesprekken over de beweegredenen van Aletta & Arjen, Kim & Pim, Ubbo & Wubbo, Bono & Brood, vele anderen... en jou.

Onze grachtengordel oefent al eeuwen een sterke aantrekkingskracht uit op mensen met een missie. Het is de plek waar Wubbo Ockels roeide, Aletta Jacobs studeerde, Arjen Robben trouwde, Bommen Berend zijn Waterloo vond, Bono vastzat, Kim Feenstra voor de rechter stond en vele andere helden hun sporen achterlieten.

Moederdag, vaderdag en vriendendag

De Drijfverenwandeling wordt in 2018 drie keer gelopen: op zondag 13 mei (moederdag), op 17 juni (vaderdag) en op 16 september (vriendendag). Op moederdag mag je moeder gratis mee, op vaderdag neem je je vader mee zonder te betalen.

De wandeling start om 14:30 uur bij het Peerd van Ome Loeks op het Stationsplein en eindigt rond 16:30 uur aan het Zuiderdiep. De prijs is €15 (inclusief versnapering). Schrijf je in via Facebook (Drijfverenwandeling) of met een e-mail aan dw@tweelinck.nl. Deelnemers mogen op deze vaderdag hun vader gratis meenemen.

Loop mee met gids Paul Passchier, laat je inspireren en ontdek op lichtvoetige wijze jouw drijfveren. Ga je voor de strijd van Aletta, het succes van Arjen, het eeuwige leven van Wubbo of toch iets anders?

Zie ook