Doolhoofd: kindertheater met orgel

Doolhoofd: kindertheater met orgel

Een minotaurus, Ariadne en een bolletje wol. Samen komen ze terecht in een reusachtig doolhoofd. Het orgel speelt de rode draad.

Doolhoofd is een muzikale voorstelling van Stichting Voor de Wind. Muziektheater voor kinderen en (groot)ouders over de Minotaurus, vol muziek en avontuur, waarbij een hoofdrol is weggelegd voor het orgel. De voorstelling vindt plaats in het kader van het Schnitgerfestival Groningen en is een samenwerkingsproject van Schnitgerfestival, Monument- en Concertcommissie Grote Kerk Wildervank en Erfgoedpartners. Samen organiseren ze deze voorstelling om het orgel op een bijzondere manier onder de aandacht te brengen. Er zijn twee voorstellingen op zaterdag 4 november; ’s ochtends in Groningen bij Vrijdag en ’s middags in de Grote Kerk in Wildervank.

Informatie

Zaterdag 4 november 2017
11.00 uur Groningen, Concertzaal Vrijdag, Sint Jansstraat 7
16.00 uur Wildervank, Grote Kerk, Raadhuisstraat 8

Toegang: kinderen € 7,50, begeleiders € 2,50

Kinderen met een volle stempelkaart van Oktobermaand Kindermaand, hebben recht op een kortingsbon voor Doolhoofd. Met de kortingsbon ontvangen ze € 2,50 korting bij aankoop van een toegangskaartje voor Doolhoofd aan de kassa. De afhaallocaties kunt u hier vinden op erfgoedpartners.nl. Hier vindt u ook meer informatie over Oktobermaand Kindermaand.

 

Zie ook